fredag 22 augusti 2014

Pom Pom: Panu Rajala - Stjärnan och författaren.

Blå-minuters konsert tog sin standard - 7 år. En lyrisk författare och olyrisk sångare äktenskap.

Därefter Panu återupptäckte det nya symbiotiska kontaktyta. Och Katri fick uttråkad, när stjärnan är. Dessutom fanns det två stjärnor i samma hem, det passar inte. Endast få alla skelögade. Och parterna är inte lämpliga för varandra, men löpbanor böj fendrar och skrapskador .

Några av de litterära pärlor: "... Nu behövs uppenbarelser, öppna hål, utbuktande former ..." kvinnans klädsel. Någon ingår alltid i "Whiskey Bottle för chockade kvinnor." "Skulle det vara i konsten ett trick, för att ge uttryck för det utan det som finns kvar." "Emotion och uppfyllandet av graven." Vad är det? Paris. Det vill säga, hela livet. Är det därför ni alla älskar Paris?

Fontenoy och Cafe'de Flore, Courbet LÓrigine, de vet Katri Helena verkligen i dag, även om hon visste inte dem tidigare. Lärare Proffa visade.

Panu säger franskt intresse för vår star. Vakna upp till en önskan att se henne, trots allt, sjunga på franska, skulle kunna vara en pikant historia om finska friskhet och livlighet hs fransmän.

Om jag var tvungen att spela en psykolog, skulle jag säga att den typ av Panu inte att kvinnorna i världen hem innan väljer att gifta sig med den svenska talande. Då skulle han vara det finska språket sida det stora tuppen i en sophög, det bättre. Trots allt har han rymt från det svenska språket hela sitt liv, var mor svenska. Så mycket för att barndomen påverkas. De som tycker medsystrarnas olycka, väntar på sin nästa bok: Berry, som jag plockade upp. Eller liknande. Vid något tillfälle, naturligtvis, skulle kunna vara platsen boken: Min mor, den svenskspråkiga. Intern problemet finska språket - svensk språket i det finländska samhället.

Vem skulle göra avtäckningen av boken Panu. Det skulle vara ganska, även om han säger mycket om sig själva i sina böcker. Ungefärlig annonstext, förståeligt. Han gör sina kvinnlig relations som problems genom att skriva dem på detta sätt. Panu Rajala gör mig gåshud att vara feminist. Du vet, alltså, som Linda i små humle ​​skickade en bild av sin fitta till grannens Kalle. Kalle svarade och frågade: Är våra kalkoner flydde från till din sida? Panus bok skulle ha vunnit om det var en vanlig kärlekshistoria utan en adress. "Färdiga" personer minska behovet av beskrivningen. Men varför i all världen sanningen i dessa horn tror alltid att vi alla vi njuta av en voyeur roll?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar