söndag 17 augusti 2014

Pom Pom: Nälkäinen vai tyydytetty ?

Todella tärkeää saada jotain ? Ja sitten kun olet saanut sen - se ei olekaan mitään ? Tai se on liikaa.

Abban Agnetalla ei ole musiikkia kotonaan. Vain hiljaisuutta.

Suomessa oli tavallista 70-luvulla, että kaikkien rikkaimpien lapset olivatkin - kommunisteja. Epäiltiin, että he olivat siellä urkkimassa tai että KGB oli aivopessyt heidät. Saaneet tarpeekseen rahamaailmasta ?

Paljous aiheuttamassa vallankumousta yhtä paljon kuin puute ?

Puoluejako Suomessa ei mennyt niin kuin ennen. Minulla oli esimies, jonka kaikilla viidellä lapsella oli eri puolue. Eikä se ollut perheessä edes ongelma. Yhteisenä harrastuksena oli politiikka. Oltiin selvillä ajan virtauksista ja tuulahduksista kenties pohjamutia myöten.

HKK Edward VIII (Edward Albert Christian George Andrew Patrick David of Windsor Schleswig - Holstein - Sonderburg - Glycksburg) King of the United Kingdom and the Dominions of the British Empire, and Emperor of India luopui kun oli saanut jostakin tarpeekseen. Ja jostakin ei.

Kaikista historian opetuksista huolimatta meidän aina täytyy saada vain enemmän. Enemmän jotain mistä emme tiedä tarpeeksi.

Ruotsalaiset sanoo, että Lagom är bäst. Kohtuus kaikessa. Siksikö he pärjäävät paremmin kuin muut. Eikä siksi, että heillä olisi paremmat naapurit.

Emmekö voisi yrittää kulkea keskitietä niinkuin HKK Prinssi Andrew ? Et kyllästy etkä ole nälkäinen. M.O.T.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar