måndag 28 juli 2014

Pom Pom: Aamiainen Buckinghamin Palatsissa.

Olen juuri aloittamassa Pom Pom pakinoi - kirjasarjan 10. kirjaa. Aloitin numerosta 0, mikä tarkoittaa, että nimi on Pom Pom pakinoi IX. Ettei olisi liian selkeää ja helppoa, ei nyt sentään, se oli erehdys, olisi pitänyt aloittaa ykkösestä. Ykkönen on aina ykkönen niin kuin pojat ja miehet tietää. Naiset eivät tunnu aina sitä tietävän erinäisistä salatuistakin syistä.

Niin moni tarina on vielä kertomatta. Itse William Shakespeare heräisi haudassaan ja lähtisi kummittelemaan jos ne kuulisi.

Kummitustarinat on jo kerrottu, olen siirtynyt realismiin.

Täytyy muistaa ottaa mukaan tarina Ruotsin Kuninkaan kosiomatkasta Englantiin silloin kun Prinsessa Anne oli vielä vapaana eikä suklaasilmäistä Silviaa ollut vielä kuvioissa...

Tarinan nimi on Aamiainen Buckinghamin Palatsissa. Tiffany - timantit loistivat jossain kauempana, mutta prinsessa- ja briljanttihiontaiset karaatit kummittelivat Kunkun mielessä.

Kunkku vakuutti, että Carat, Clarity, Color ja Cut olivat oikeita, mutta niiden säihke ei vain siirtynyt Prinsessa Annen kauniin sinisiin silmiin.

Jatkon saatte lukea sitten myöhemmin, olen siirtynyt uuteen markki- nointiin. Suuressa maailmassa kirjailijat lähettävät ensimmäisen luvun kustantajalle ja vasta kun ovat saaneet sopimuksen käteensä loput. Voitte sitten vapaasti syyttää minua sen tyylin kopioimisesta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar