tisdag 6 januari 2015

Pom Pom: Nollankuori.

Nollankuori.

Ilmaus on niin hyvä, syvä ja vahva ilmauksena, että jos sinua sanotaan siksi, otat avioeron välittömästi tai tapat jos olet humalassa. Liki pitäen.

Tai jos olet toista tyyppiä, unohdat sanojan sinulle näkymättömäksi, todella tuntemattomaksi kun alitajuntasi auttaa sinua, tekee sanojasta sinulle nollankuoren.

Nollankuori voi olla lapsi.

Nollankuori voi olla kaunis.

Nollankuori voi olla ruma.

Nollankuori voi olla vanha.

Nollankuori voi olla - ihan mitä tahansa.

Nollankuori mielletään helposti kauniiksi. Niin että kauniiden voi olla liki mahdotonta saada tunnustusta muilla ominaisuuksillaan. Heille se on herjauksena erityisen tehokas. Nollankuorena olemisesta ei pääse ennenkuin kauneus katoaa.

Kuuluukohan nollankuori virallisesti hyväksyttyyn suomenkielen sanastoon ? Aika liittää jos ei kuulu. Asun Ruotsissa, jossa Ruotsin kielen sanastoon liitettäviä uudissanoja seurataan tarkasti. Sen tuomion auktoriteetti on kiveä, vahva ja rikkumaton, kuin Nobel-komitean julistus.

Nollankuoria on maailma täynnä. Nollankuoren tehtävänä on voidella koneistoa.

Nollankuori = ei mitään.

Nollankuori = jotain.

Nollankuori = arvoitus.

Nollankuori = suurempi arvoitus kuin muut.

Nollankuoret, nuoret kauniit tytötkin voivat olla murhaajia, niitä jotka eivät jää kiinni. Koska mikään ei ole niin viatonta kuin nuoruus ja kauneus, ajattelee maailma. Ja maailman ajatukset pysyvät, ei mitään uutta taivaan kannen alla.

Nollankuoreksi voi helposti päästä:

- tekemällä itsestään kauniin

- laskemalla leikkiä (varsinkin Suomessa)

- puhumalla tai kirjoittamalla tyhmiä

- jos on vihollisia jotka tajuavat jotain, siksihän maailman mahtavia nuollaan, nuollaan, nuollaan, nuollaan kieli ruskeana

- jos jakaa aseita ympäristölleen tarpeeksi kauan kertomalla aina kaiken itsestään ja suvustaan, panee itsensä alttiiksi kritiikille ja sun muulle, kyllähän kriitikoita riittää, elämäänsä voi saada siten paljon stoftia ja sitten voikin omistaa kaiken aikansa lopun elämäänsä omalle puolustukselleen.

Nollankuori on sun muuta.

On nollankuoripuolueita ja muita. Toiset haluavat olla tekemisissä vain nollankuorten kanssa. Toiset eivät missään tapauksessa.

Nollankuoreksi voi päästä, jos ei ole verkostoitunut.

Nollankuoreksi voi päästä jos ei ole sosiaalisia taitoja.

Nollankuoreksi voi päästä jos on sosiaalisia taitoja.

Olen tilannut Antti Salmisen kirjan, Nollankuori, katsotaan millainen hänen nollankuorensa on. Perästä kuuluu. Paukku, ähkäisy tai jotain muuta. Kuten tavallisesti.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar