måndag 12 januari 2015

Pom Pom: Me, eurooppalaiset.

Me olemme eurooppalaisia. Meidän pitäisi jotenkin pärjätä USA:lle ja Kiinalle. Jotta pärjäisimme meidän pitäisi olla parempia. Meillä ei ole varaa sotiin tai muihin suurempiin kähinöihin. Entiset satelliittivaltiot, te olette nyt vapaita, itsenäisiä, olette olleet tovin. Miksi ette ole onnellisempia ? Me haluamme kuulla enemmän onnesta ja ilosta ja nähdä kuinka toivo loistaa silmistänne. Haluamme kuulla uudesta kulttuuristanne, uudesta musiikistanne.

Jotta me eurooppalaiset pärjäisimme USA:lle ja Kiinalle, täytyisi meidän saada Venäjä sulautumaan itseemme, rupla vahvistamaan euroa, ruplat euroiksi.

Kyllä koolla on sen verran merkitystä. Siis paljoudella, jos joku haluaa väkisin ymmärtää väärin. Siis ns. raiskauttavilla syillä. Pankit, rahamaailman päättäjät ovat sen jo ajat sitten tajunneet. Ja yhdistyneet ja yhdistyneet. Fuusioituneet.

Basic pitää olla kunnossa. Naivia, ehkä, mutta basic on aina basic.

Ja muslimit. Oikeastaan meidän pitäisi ottaa kääntyminen ehdoksi. Olette tervetulleita jos sopeudutte uskoomme. Jos ette, pysykää rajojenne takana, omienne joukoissa. Minareetit ovat eksoottisen kauniita ja tyylikkäitä, mutta pitäisihän meille jättää jokin syy matkustaa turisteina. Miksi sekoittaa, hämmentää länsimaisia ihmisiä rakentamalla niitä tänne.

Selvä ja yksinkertainen basic elämälle olisi parasta, koska me olemme niin yksinkertaisia, me pienet ihmiset.

Ei tämä ole rasismia vaan selväjärkisyyttä.

Vahva Eurooppa, vahva euro olisi meidän kaikkien etu.

EI III-maailmansotaa !!!

Copyleft.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar