lördag 7 september 2013

Pom Pom: Arktiset näkymät.

Kuka sen on tehnyt ? EU ? Juutalaiset ? Tummatukkaiset ? Ruskeasilmäiset ? Italia, Kreikka, Espanja, Ranska ? Rasismin vastaiset kamppanjat, joissa tehdään vain vaaleat rasisteiksi ?
Kennedy ja seuraajat ?
Me sinisilmäiset, blondit täällä pohjoisessa olemme alkaneet uskoa, että ihmissuhteemme eivät ole yhtä hyviä kuin ruskeasilmäisten. Härreminjee, siniset silmät ja vaalea tukkahan on ollut kansallissymbolimme. Jotain on pielessä.
Jos vertaamme ikäihmisten olosuhteita Etelä-Euroopassa ja täällä, on kuva raaka ja selkeä.
Täällä mummomme ja vaarimme elävät kopperoissan - yksin odotellen turhaan jälkikasvun ja sukulaisten puhelinsoittoa. Kohdaten vain happamia kuntien työläisiä jos heitäkään. Itse asiassa ovat hyvin onnekkaita jos kohtaavat edes heitä.
Etelässä he elävät suvun keskellä. Ja ainakin näyttävät iloisilta ja onnellisilta. Aterioivat ulkona lapsilauman juostessa ympärillä.
Yhteiskuntamme ja yhteisömme ja kulttuurimme täällä Pohjolassa ovat liian työkeskeisiä. Martti Luther olisi varmaan tyytyväinen. Kuka meitä oikein johtaa ? Verotoimistoako varten me rehkimme, kun kannamme suurimman osan palkasta sinne ?
Olemme valtion ja kuntien orjia, ei sen kummempia.
P.S. Minä olen sitä mieltä, että Kunkkukin on samaa mieltä: hän on siirtynyt tuoreimpien lehtikuvien mukaan 11.9.2013 ruskeisiin piilolinsseihin !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar