lördag 18 april 2015

Pom Pom: Kalevala Armon Vuonna 2015.

Vuosisadan skandaali oli vuoden alussa totta kun vaka vanha Väinämöinen paljastui pedofiiliksi.

Koko Finlandian hieno kulttuuri perustui siis - pedofiliaan !

Aino oli vain 14-vuotias.

Tapaus Ainon jälkeen Väinämöinen joutui hoitokotiin, jonne hän unohtui.

Hänen juristinsa yritti selittää, että valtapuolueen uusi kansanedustaja oli syöttänyt hänelle salaa vaaleansinisiä pillereitä. Mutta se ei auttanut, koska psykologisessa testissä Väinämöinen hyväksyi ainoastaan ne unipillereikseen. Muuten unet eivät tulleet oikeanlaisina. Ja karamelleikseen.

Väinämöisen vanha vaimo Eeva kävi kauneusleikkauksissa joka toinen kuukausi.

Lemminkäinen lemmen keksi, hän oli varma siitä, että juuri hän oli löytänyt seksin. Eeva oli samaa mieltä.

Kirjalliseen viidakkoon pakenivat Otava, WSOY, Tammi, Gummerus ja Karisto nimiset käärmeet.Muita petoja ei valtakuntaan tarvittukaan, heissä oli tarpeeksi.

Työkkärin johtaja lauloi työttömät suohon ja niin ongelmia ei yhtäkkiä ollutkaan.

Ilmarinen intoili Sampo - läppärinsä kanssa.

Joukahainen juonitteli ja keksi uuden ohjelman, joka näppäsi miljonäärien tileiltä kuusi euroa joka päivä ja siirsi sen hänen omalleen. Niin, että kukaan ei onnistunut tuhoamaan tätä virusta. Muiden tilit se jätti rauhaan, koska niillä hyvin harvoin oli euroja tai muita kiiltäviä. Ohjelman nimi oli Harakka. Vai Varisko se oli, no joku lintu joka tapauksessa. Sillä oli huomattavan rauhoittava vaikutus yhteiskuntaan, joten lopulta sen viruksen tuhoaminen unohdettiin.

Ja niin maailma oli hitusen parempi kuin ennen, myös Kalevalan maailma hälyttävästä vuoden alusta huolimatta. Vai oliko se nyt Vuoden Halusta lukien, kukaan ei muistanut enää. Ehkä se ei ollut tarviskaan.

Mikään ei ole niin turha kuin turha ajatus.

M.O.T.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar