lördag 29 november 2014

ME myymme suomalaisia kirjoja Ruotsiin !

Tukholman Suomi-instituutin KIRJARAATI.

Arvoisa Finlandia-instituutin Tukholman Kirjaraati kokoountui jälleen kerran 18.11.2014. Mukana ovat Paula Ehrnebo, Anna-Leena Forsberg, Eija-Liisa Knuutinen, Liisa Paavilainen, Maria Tapaninen, Emil Johansson, Eeva-Maija Harju-Virta ja uusi jäsen Juhani Niemi, Tampereen Yliopiston kirjallisuusprofessori,evp, jonka toivotimme innokkaina tervetulleeksi. Myös Bossi Anders Eriksson näyttäytyi iloisena !

Pohdinnan kohteena ovat syksyn uudet kirjat.

Loistavia, upeita, mielenkiintoisia teoksia, joiden kimppuun kävimme innokkaina. Niitä on paljon vaikka kustantajien sihti ja filtteri on varmasti toiminut tavanomaisen tehokkaasti. Rakastamme kaikki suomenkielisiä kirjoja syvästi niinkuin vain maastamuuttanut voi kaivata oman kielen sanontoja ja painotuksia. Tulimme iloisiksi kun kuulimme Anna-Leenalta ja Eija-Liisalta kuinka suosituksiamme arvostetaan ympäri Ruotsia.

Listamme on nähtävissä osoitteessa: http://www.finlandsinstitutet.se/fi/biblioteket/kirjavihjeita/

Harkitsimme hetken valitsemmeko samantien ajankohtaisen Finlandia-palkinnon, että professori Anne Brunila pääsisi helpommalla, mutta emme sentään. Ehkä ensi kerralla. Kukas sen kissan hännän nostaa jos ei se itse ...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar