onsdag 5 november 2014

Pom Pom: Talviaikaan.

Veikkauskin on siirtynyt. Oma veikkaus osiossa sivu näyttää , että lauantaina pelaamani pelit on ratkaistu jo perjantaina. Koulutettuna ohjelmoijana en voinut ajatella muuta kuin että heillä on ohjelmassa virhe, ovat siirtyneet vuorokauden taaksepäin kun olisi pitänyt siirtyä tunti taaksepäin. Hei, tässähän on oikea skuuppi. Tarkistan ja tarkistan. Pelasin kestoloton, 10 viikkoa. Oliko se napannut mukaan myös edellisen viikon voittamattoman pelin ? Tarkistin ja tarkistin. Talousrikosten tutkijana välähti onko tässä järjestetty jokin superpotti jollekulle suosikille. Harva se viikko olen saanut yrittää selvitä objektina huijausyrityksistä, joten kyllä tässä asiantuntijaksi tulee silläkin alalla.

Ei auta muuta kuin palata rikospaikalle.

Tekemääni tiedusteluun vastaa ystävällisesti Juho Karhunkierroksesta:

1.breivi:

Subject: Vast: Miten tämä näin menee ?

Hei!

Kiitos viestistäsi, joka koski Vakion näkymistä Omat pelit -osiossa. Valitettavasti Omat pelit -osiossa voi päivämäärien osalta olla tällä hetkellä hieman virheitä. Vika on tiedossa ja parhaillaan korjauksen alla. Toivottavasti saisimme sen korjattua mahdollisimman pian. Vika ei vaikuta pelien voitonmaksuun millään tavalla, eli pelijärjestelmään kaikki tiedot tulevat oikein. Voit itse varmuuden vuoksi tarkistaa, että sinulla on tietokoneesi aika-asetukset ajantasalla.

2. breivi:

Kiitos viestistäsi. Kuten edellisessä viestissä kerroin, niin Omat pelit -osiossa on tosiaan virhe päivämäärien osalta. Vika on siis vain Omat pelit -osiossa, eikä se vaikuta pelien voitonmaksuun tai kestojen pituuteen millään tavalla. Loton arvonta kierroksella 43 suoritettiin normaalisti 25.10. Vika on siis tiedossa ja se pyritään korjaamaan mahdollisimman pian. Mitään tarkkaa aikataulua ei kuitenkaan tässä vaiheessa ole kertoa.

Jos sinulla on vielä asiasta kysyttävää, voit ottaa yhteyttä myös neuvontanumeroomme 0200 55000(pvm/mpm). Palvelemme joka päivä 8-22.

Mukavaa ja onnekasta syksyä!

Juho

Asiakaspalvelu Veikkaus Oy Karhunkierros 4, 01009 VEIKKAUS p. 0200 55000, pvm/mpm, joka päivä klo 8-22 asiakaspalvelu@veikkaus.fi www.veikkaus.fi, chat-palvelu päivittäin klo 8-23

Skuuppi olikin vain:

Pientä hupia häviäjällekin.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar