torsdag 21 januari 2016

Pom Pom: Davosin filmaava kongressi 2016.

Uudelleenjärjesty Eurooppa !

Pyrkimystä palauttaa kaikki 1950-luvun oloihin ei hyväksytä. Huolimatta siitä että silloin kaikki naiset olivat kilttejä ja kauniita ja äidillisiä ja siistejä ja tekivät vain kotitöitä eivätkä häirinneet miehisiä miehiä arvokkaassa työnteossa, jolla oli hivenen hienompi nimi: rahanteko. Vaikka idea oli loistava, saada kaikki naiset palkattomaan idealistiseen työhön siitä on kuitenkin vapaaehtoisesti ilman julkisotaa luovuttu. Paluu siihen systeemiin harkituttaa rasittavasti useita miehiä. Varsinkin niitä jotka kiekuvat ylimmällä oksalla.

Salassa filmaaminen muutetaan julkiseksi. Kukaan ei kiinnostu salaa filmatuista, koska niitä on pakko katsoa.

Kongressi vahvistaa ihmisten jaon pakolaisiin ja ei-pakolaisiin.

Samoin kuin ne, joille sallitaan liikunta työpaikoilla ja niihin, joille sitä ei sallita. Sitä ei ehdottomasti sallita läskiintyneille eikä muille rumille. Luurangot julistetaan kauniiksi ja kauneusihanteiksi, kuten itse asiassa on jo tapahtunut. Eli siihen ei kulu energiaa.

Davosin kongressi vahvistaa että toiset ovat eurottomampia kuin toiset. Se on maailman laki. Sitä on turha miettiä enempää. Eivät Adam ja Eevakaan miettineet. Ja he elivät Paratiisissa. Tosin vain jonkin aikaa. Mutta niinhän usein käy.

Putin karkotetaan Krimille. Sinnehän hän on halunnut. Kaikkihan sen tietävät. Joten häneltä ei tarvitse kysyä mielipidettä päätöksestä. Kuten huomaatte Davosin filmaattinen kongressi noudattaa orjallisesti Wienin tanssivan konressin ohjelmaa. Napoleon Bonaparte karkotettiin Elballe. Vain hetki mietittiin kuka nyt karkoitetaan ja mihin.

Pyhää Davosin Allianssia ei tarvitse erikseen sopia koska kaikki hallitsijat vastustavat luonnostaan uudistuksia.

Laillisuusperiaate:

Kaikki töistä poispotkitut pakoitetaan uudestaan entisiin töihinsä. Mitä pitempi aika on hyvästeistä kulunut sitä varmemmin.

Tasapainoperiaate:

Toiset ovat tasapainoisempia kuin toiset. Kun näin säädetään toimii se päinvastaiseen suuntaan eli toteutuu. Murphyn laki varmistaa sen. Kuin myös Peterin periaate.

Turvallisuusperiaate:

Eräiden ympärille on luotava turvavyöhyke, jotteivat ne pääse hyökkäämään muiden kimppuun. Vaan hyökkäävät toistensa kimppuun kuten Rouvat Anneli ja Margot Ruotsissa parastaikaa. Vaikka ainahan naiset tappelee ?

Uudelleenjärjestäytyminen tulee ymmärtää siten, että tavoite ei ole labyrintti tai vastaava. Ulos pitää kaikkien osata löytää. Ilman pyssyä. Vaikka ekonoomit, insinöörit ja kaikenmaailman daatasuunnittelijat kuinka uskottelisivat, että labyrintti todistaisi osanottajien IQ: n korkeammaksi. Korkeammaksi kuin ...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar