lördag 16 maj 2015

Pom Pom: Turvapaikka Italiasta lentokonepakolaisille.

148 aitoa svenskiä rantautui torstaina 7.5.2015 Italiaan.

Huolimatta siitä, että lentokoneita tippuu siellä täällä ja tuolla. Ja huolimatta depressiota kärsivistä lentokapteeneista. Kaikki olivat nälissään, mutta ensimmäisenä päivänä vielä rahoissaan.

He olivat paenneet ahnetta verottajaa, useimmat.

Jotkut sievät nuoret naiset olivat paenneet Kunkun näköisten innokkaita kosintayrityksiä. Tai niiden, jotka esittivät Kunkkua saadakseen nappinsa kiiltämään kullasta hopean sijasta. Tai saadakseen muutaman korean höyhenen lisää. Koska sillä on havaittu olevan sänkyhommissa huomattavan vauhdittava ja parantava tekijä. Mutkat suoriksi, sanovat nuoret ja vähän vanhemmatkin miehet.

Useimmat matkaseurueen naiset vaikuttivat olevan kokoa Anita Ekberg. Johtuiko se sitten Anitan mainosvoimasta, omista ikävuosista tai salaisesta toiveesta tulla yhtä suosituiksi kuin hän oli ollut Italiassa. Tai sitten ties miksi. Luultavasti syyllä tai syillä ei ole mitään merkitystä.

Mitä merkitystä syillä on ? Ei ehkä yhtään mitään. Niinkuin Kreikan valitseminen Prinssi Carl-Philipin svensex - paikaksi. Köyhästä Kreikasta on kiva palata väriä saaneena rikkaisiin, omiin häihin ? Antiikin Kreikka ? No, ei Sofia niin antiikkinen ole, ai ainakaan vielä, vaikka vuosia on jo tunnettu.

Italia jäi vielä harkitsemaan poliittisen turvapaikan antamista kun 148 rahatonta turistia kiipesi paluukoneeseen.

Epäilty veropakolaisuus antaa oireen oikeasta rahantekijästä, niitähän aina tarvitaan.

Sanoi Berlusconi kun kastoi korppua kahviin täti Mariaa syöttäessään.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar