lördag 8 juni 2013

Pom Pom: Seuraan Madden häitä.

8.6.2013 klo 11:55 . Tilanne hallinnassa ja oikea järjestys juhlissa. Edellisen yön juhlissa Madde ja Chris olivat ehdottomasti kaunein ja komein pari.
Prinssi Edward, Wessexin jaarli ja vaimonsa  Sophuie, Wessexin kreivitär juhlivat tapansa mukaan niin hillitysti, että olivat täysin näkymättömiä scooppeja jahtaaville toimittajille !
Jatkoa seuraa. Katsotaan osaako  Chris sanoa ruotsiksi JA. Hänen kotikielensä on englanti. Hän voi siis huomaamattaan sanoa YES. Muuta mahdollisuutta ei liene olemassa, niin onnelliselta hän näyttää.

Klo 14:07. Mitähän se Chris miettii ? Ei kai vaan mieti mikähän se Madden keittotaito olikaan ?
Hän näyttää hieman siltä, että se voisi olla tärkeää. Siis se hyvä kokkaaminen. Mutta prinsessoillahan on oma keittokirjakin Ruotsissa, että eiköhän se suju. Maddellahan on ollut yli puolen vuoden aika näyttää taitojaan tälläkin alalla kun ovat asuneet saman katon alla.
Madden exiä ei ole kutsuttu juhlimaan, ei ainakaan sitä törppöä juristia. Madde fiksuna tyttönä palautti kihlasormuksensakin hänelle. Ei pitänyt sitä korvauksena ja vaivan palkkana  kärsimistään huomattavista ja huomatuista loukkauksista. Intiimistä  tutustumisesta ruotsalaiseen alaluokkaan. Kaikki tietävät sen koska juristinplanttu kihlasi samalla sormuksella uuden naisensa. Oi aikoja, oi tapoja. Tai juristeilla tietysti vooi olla aina hieman huonot tavat muun maailman mielestä, koska  heille merkkaa vain pykälät jotain. Kaikki muu on sallittua, siis se mitä nimenomaan pykälät eivät kiellä ja uhkaa hirttopuulla.
Siksi siis Chris ei mieti  Madden ensimmäistä poikaystävää. MOT.
Madden hääpuku on todella kaunis, Valentinon suunnittelema, pitsiä ja röyhelöitä kuten aidolla prinsessalla tulee ollakin.
Hääkimppu on ehkä hiukan vaatimaton, keltaisia ruusuja ja kieloja, joiden väri ei eroitu kauemmaksi.
Lähikuvassa toki kaunis.
Eikä Chris vaikuttanut vaarallisen hermostuneelta, vaan ainoastaan lämpimän tunteelliselta.
Prinsessa Estellella on oma kuninkaallinen pikkuriikkinen tuolinsa, jossa hän hieman pyörii paikallaan ja tutkistelee
ohjelmavihkoa.

Klo 16:22 Chris sanoo: I will.
Klo 16:47 Näemme jo kolmannen viehättävän suudelman.
Klo 17:52 Paatti S/S Gustafsberg III ohittaa Tukholman kaunpungintalon, on täynnä häävieraita ja matkalla Drottningholmiin.
Klo 18:00 Häävieraita kuljettavan bussin nimitaulussa loistaa harvinainen teksti: Royal Wedding.
Klo 18:05 Cortége lähtee liikkeelle. 1950 metriä hevosvetoisessa. Auttaa varmasti Christopheriä muistamaan päivän erityisyyden. Sää on kaunis.
Klo 18:23 Hääpari nousee S/S Stockholm - paattiin.
Klo 18:24 Kuningatar Silvia ja Kuningas Garl Gustaf nousevat S/S Stockholm - paattiin.
Klo 18:46 Paatti M/S Gustafsberg VII saapuu Drottningholmiin.
Klo 19:30 Paatti S/S Stockholm saapuu Drottningholmiin.
Keväänvihreä matto johtaa vieraat 1700-luvun musiikin tahdissa laiturista linnaan asti. Matto nuolee pihalla olevan patsaan, on ehkä viisi metriä leveä käytävän kohdalla ja patsaan kohdalla  parikymmentä metriä.
Korkeimmalle rankattu kuninkaallinen vieras on yllättäen Monacon Ruhtinatar Charlene, hän saapuu aina viimeisenä. Näin kertoo toimittaja.
Klo 19:49 Neljäs viehättävä suudelma yleisölle.
Klo 19:57 Upea sateenkaari koristaa Mälaria Drottningholmin edessä. Mark Lewengood selostaa ja vihjaisee, että Chrisin äiti varmasti pitää häistä, koska hän on järjestänyt itselleen niitä jo neljät.
Hänellä oli suuri rusettipuku, joka varmasti herättää kommentteja jälkeenpäinkin. Varsinkin kun täällä on tiedotettu, että Chrisin sukulaiset eivät halua julkisuutta. Puku oli kirkkaanpunainen ja rusetti puolen puvun kokoinen, suuren American tyyliin. Siellähän kaiken täytyy olla suurta  Minä, kaikkien aikojen kriittisin, alan pitää siitä ja haluaisin nähdä sen uudelleen. Toivottavasti naistenlehdet ovat kanssani samaa mieltä ja ottavat sen sivuilleen.
Jotkut uudet asiat vaativat tottumista.
Hänen hopeapitsiasunsa oli myös niin hyvä, että se saa täydellisesti huomion kuvia jälkeenpäin katsottaessa. Hän on hyvinpukeutujana proffs ! Ruotsalainen kommentoija ei pidä ollenkaan hänen tyylistään.
Klo 20:00 Juhlat kaikille ovat ohi.
Nyt vasta alkavat aidot juhlijat juhlia.
HKK Ruotsin kuningas Carl-Gustaf voi huokaista helpotuksesta kun molemmat kauniit tyttäret on naitettu, aivankuin 50-luvulla.
Kukaan ei sano sanaakaan häämatkasta.
Madden hääpuku tulee luomaan uuden trendin, se tuntuu koko ajan vain ihanammalta !
Prinsessa Madeleine, Hänen Kuninkaallinen Korkeutensa Madeleine, Ruotsin Prinsessa,  Hälsinglandin ja Gästriklandin Herttuatar, ja  amerikkalais - englantilainen liikemies Christopher O’Neill. Nyt olet löytänyt  Ms.Rightin. Hänen nimensä on  Madeleine The´re´se Amelie Josephine. 
Parempi kuin jos se olisi  Always Right.
Miljoona unssia Onnea !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar