onsdag 16 december 2015

Pom Pom: Trump I.

Trump räjäyttelee pommeja. On kivaa kun osuu kaikkeen periamerikkalaiseenkin. Naiset järjestöineen mainostavat häntä ilmaiseksi - Hillaryn kannattajat. Tosin jäisellä miinusmerkillä, mutta silti. White Trash - valkoinen roskaväki ulvoo osumia. Klu-klux - klaanikin on varmasti puolella. Hei tämähän on kivaa. Kun märkä savipaakku osuu se jättää väriä ja mutaisen jäljen.

Kaikki mahdolliset suvaitsemattomat toteavat: juu, niinhän se on. Trump on meidän miehiä. Vastustetaan maahanmuuttajia. Mikä ryhmä ei ole vielä herännyt, mikä puuttuu ?

Teenkeittäjien pannuissa ja kannuissa kiehuu sajua. Ei vielä muuta ?

Kun kamppanja etenee, alkaa Trump rakastaa naisia.

Lihavia, laihoja, rumia, kauniita, lyhyitä, pitkiä, älykkäitä, vähemmän älykkäitä, terveitä, sairaita, tummia, vaaleita jopa harmaita, ihan kaikkia. Lopussa Trump on käynyt kaikki läpi. Kuin innokas parikymppinen. Edes särkyneitä sydämiä ei jää Hillarylle.

Hilaryn vahvuutena on Mamma Hillary, kaikista huolta pitävä. Mutta eiväthän valkoiset vahvat miehet mitään tylsää huolenpitoa naisiltaan odota, se on jotain muuta. Ja siihen taas tuskin Hillary on valmis. Ilmapiiri Monica - parfyymilla ei houkuttele. Hillary saa pointteja siitä, että suuri osa järkevistä ihmisistä ei haluakaan muutosta vaan nykyisen tilanteen jatkumista.

Eli Trump saa koko kentän. Hillary vain osan siitä.

Näinkö se menee ?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar