torsdag 24 december 2015

Pom Pom: Saarnaa vuodelle 2015.

Puolet elämästäni olen taistellut sitä vastaan, ettei minusta vain tule samanlaista kuin isäni. Vaikka arvostin häntä suuresti. Hän saarnasi paremmasta maailmasta, siitä tuonpuoleisesta. Isän ajatukset olivat kauniita, pilvien päällä kiisivät, paljon kauniimpia kuin minun konsaan. Pitäisiköhän luovuttaa. Niin se menee, ei voi mitään. Kaipaan usein isäni englantilaistyyppistä huumoria, joka nosti ja kevensi elämäämme. Minä katson enemmän rajan tälle puolen, nykyista maailmanmenoa.

Taisteletko sinä geenejäsi vastaan ?

No, näin tänään kun vuoden 2015 loppu lähestyy: Koittakaa hyvät ihmiset valita poliitikkoja jotka eivät vihaa teitä. Mitä tekee sellainen joka vain keskittyy äänimäärien keruuseen ja kalasteluun näennäisideoilla ? Sitten kun pääsee valtaan. Mitä sitten puuhastelee ? Jos yhteiskunnasta suurin osa on vain tavalla tai toisella tappajien puolella miten käy toisen osan ?

Suomalainen yhteiskunta on niin miesten hallitsema, että sen huomaavat jo 13 - 14 - vuotiaat lahjakkaat tytöt. Rupeavat matkimaan miehiä ja omaksumaan heidän asenteitaan ja ajatuksiaan ? Ovat aloittamassa tietään hirveiksi miesmäisiksi naisiksi, suomalaisiksi. Kovaäänisiksi suoraan puhujiksi, laukojiksi. Joita kauhistelee koko maailma. Monet haluaisivat nostaa kädet korviensa suojaksi, mutta eivät kehtaa. Menestyjiksi, kenties. Kun on turvassa umpioituneena hienostuneeseen ruotsalaiseen yhteiskuntaan näkee kuvion selvästi. Senkin että itse olen se kirjallinen versio ylläkuvatusta suomalaisesta naisesta.

Vain se, onneksi. Ja vielä itseeni tyytyväinen ?

Mitenkähän olisi jos saataisiin tyttö - ja poikakoulut takaisin ?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar