torsdag 9 juli 2015

Pom Pom: Kaasua, ministeri Tsipras ! Kaasua !

On paljastunut, että kaasua löytyy Kreikan merialueilta enemmän kuin koko Venäjältä.

Kaikkia hyviä asioita on kolme.

Ensimmäinen:

Itämaan suuri tietäjä Putin on kalkyloinut ja laskenut ja putissut ja vielä kerran laskenut ja tehnyt korjatun lainatarjouksensa Kreikalle.

Toinen:

Lännen suuri tietäjä Obama on tehnyt inventointia ja kerännyt rahamiehensä yhteen. Todennut, että jotain voisi tehdä. Harkitsee ja harkitsee ja putisee hänkin itsekseen ja muuttelee lukuja ja sarakkeita parempaan järjestykseen. On juuri kyselemässä Tsipraksen mobiilin numeroa.

Kolmas:

Anna-Mari kiillottelee kaikessa rauhassa hopeoitaan oikein kiiltäviksi. Paul pyyhkii pölyjä kruununjalokivistä miettiessään tulevan puheensa sanamuotoja. Hän on ottanut yhteyttä kaikkiin tuntemiinsa, joilla on ylimääräistä hynää följyssä. Paul aikoo kertoa, että hän ei kestä nähdä oman kansansa romahtamista ja kärsimistä. Hän ilmoittaa ottavansa takaisin vanhan virkansa ja pistävänsä maan asiat kuntoon. Siinä hänellä sitten onkin tekemistä kun kansa alkaa juhlia uutisen kuultuaan. Lainaneuvottelujen seuraaminen on ollut hyvin stressaavaa kaikille joten kaikki ymmärtävät juhlimisen tarpeellisuuden . Varoja juhlimiseen ja muuhun kivaan kertyy aika kivasti kun lasketaan: ensimmäinen + toinen + kolmas = koko potti. Lainojen vakuudeksi laitetaan mahtavat kaasuesiintymät Kreikan merialueilta.

Ja sitten kaikki ovat tyytyväisiä ja onnellisia ja ihmettelevät lopun ikänsä kuinka kauheaa elämä oli ilman omaa Kuningasta !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar