måndag 31 mars 2014

Pom Pom: Ikävä !

Voi että minun on ikävä jo ajasta poistunutta historianmaikkaani. Hän saattoi tulla maanantaiaamuna kouluun toisessa jalassa ruskea kenkä ja toisessa musta ! Me kaikki oppilaat hihittelimme koko päivän. Kukaan ei uskaltanut huomauttaa siitä hänelle, vaikka hän ei ollut millään lailla pelottava.

Pom Pom: Ehkä näin.

Joissakin vanhoissa kulttuureissa voi olla syvempiä totuuksi ihmismielestä: - Haaremit - miehet eivät niin vain unohda entisiään, he haluavat omistaa heidät. Naiset sensijaan elävät suhteensa loppuun. - Leskien polttaminen, koski kai vain naisia, oliko se siksi, että miesten ei tarvinnut pelätä heidän myrkyttävän itseään ? Ja miehet olivat päättämässä systeemistä.

Pom Pom: Köyhä poika.

Jos olet erittäin sosiaalinen, voit saada nyky-yhteiskunnassa täsmälleen saman kuin erittäin rikas. Eli ei kannata kadehtia rikkaita vaan kehittää ensimmäiseksi sosilaalisuuttaan

fredag 28 mars 2014

Pom Pom: Pöly.

Kertokaa minulle mistä se tulee, pöly talvella huoneisiin sisälle !

torsdag 27 mars 2014

Pom Pom: Someone, somewhere is surely.

It's domino's block. You can take it off. But don't pour it.

Pom Pom: 7 years of love.

The cells in the renewable energies 7 per year. Marriages erupt frequently, after a year of marriage 7. We're more physical than we want for ourselves. ... Is it because each other love cells changing so different that they cannot tolerate each other? Small disputes out physically is suddenly no longer with succes. And we cannot say why.

Pom Pom: 7 vuoden rakkaus.

Solut uusiutuvat 7:ssä vuodessa. Avioliitot purkautuvat useimmin 7 avioliittovuoden jälkeen. Olemme fyysisempiä kuin haluamme itsellemme tunnustaa. Johtuuko se siitä, että toisiaan rakastavat solut muuttuvat niin erilaisiksi, etteivät voikaan sietää toisiaan ? Pienten kahinoiden selvittäminen fyysisesti ei yhtäkkiä enää onnistukkaan. Emmekä osaa sanoa miksi.

Pom Pom: Joku jossain on varmasti.

Se on dominopalikka. Voit ottaa sen pois. Mutta älä kaada sitä.

onsdag 26 mars 2014

Pom Pom: The Situation Of The Media.

Rosetta Kivi to sue me in court, because the block is reportedly bounced originally and, for the first time, here and there in his water bed.

Pom Pom: Tilannetiedotus.

Rosetta Kivi haastaa minut oikeuteen, koska palikka on kuulemma muljahdellut alunperin ja ensimmäistä kertaa sinne tänne hänen vesisängyssään.

Pom Pom: The United States of Europe.

Does the Washington visit of Texas. Why the Moscow visit of Ukraine? Does the Eu have the idea, so that Russia should be involved in? All could only focus on the economy and the improvement of the life in the sun, without having to give any thought to the borders or the war. The old idea of a United States of Europe to life!

Pom Pom: Euroopan Yhdysvallat.

Ei Washington käy Texasin kimppuun. Miksi Moskova käy Ukrainan kimppuun ? Eikö Eu:ssa olisi ideaa niin, että Venäjä olisi mukana ? Kaikki voisivat vain keskittyä talouden sun muun elämän parantamiseen tarvitsematta suoda ajatustakaan rajoille tai sodalle. Vanha idea Euroopan Yhdysvalloista elämään !

Pom Pom: Love.

Thinking nothing djust feel good I want to begin my day that way every morning.

tisdag 25 mars 2014

Pom Pom: Totta ?

Andie on vihjaissut vetää minut oikeuteen. Asiaa hoitaa juristi George Clooney. Minun on määrä olla kotona tavoitettavissa huomenna klo 20:00.

Pom Pom: Anna Jansson.

Pöydälläni on Anna Janssonin dekkari Outoja lintuja. Lintuflunssa on hallitseva teema. Kun katson ulos ikkunasta tontillani hyppelee iloisesti neljä puhtaanväristä harakkaa ! Koko talvena mitään lintuja ei ole näkynyt. Ajatuksen voimallako ne tulevat ? Pelkoko imee ? Ei se dekkari ihan niin jännä ole, vaan hieman synkkä. Näin alku, mutta sitten Outoja lintuja lisäsi jännitystä huomattavasti loppua kohti. Sain käsivarsiini hanhen- tai kananihon, huh ! Kun lääketehdas tuotti tappiota keksi joku sairauksien, tässä tapauksessa lintuinfluenssan levittämisen tappion kääntämiseksi voitoksi. Arkipäivää oli rokotuksessa salaa saatava mikrosiru, joka rekisteröi ja informoi kaikki emonsa liikkeet. Tavallinen hintaskanneri paljasti jos sinulla oli se. Menepä nyt lähikauppaan ja skannaa sillä käsivartesi ! Ihmettelijöille voit sanoa, että...

måndag 24 mars 2014

Pom Pom: Yksi Palme-teoria lisää.

Syyskuussa 1985 olin Tukholman esikauopunkialueella Haningessa. Kävelin ajatuksiini uppoutuneena kohti asemaa. Yhtäkkiä edessäni oli raivoavana - itse Willy Brandt. Ketään muuta ei ollut parinsadan metrin etäisyydellä. Hän katsoi minua ja huusi: Hora ! Hän oli niin raivoissaan minulle, että vieläkin ihmettelen KUKA ja MITÄ joku oli hänelle kertonut minusta. Hän oli Olof Palmen ystävä, tunnetusti. Esimieheni Suomessa oli viisi vuotta aiemmin vannonut järjetävänsä minulle h:n maineen kaikkialle minne menen, ei siis vain työpaikoille. Tempperamenttinen miesjuristi. Siksikö ? Tilanne oli kuin yksityinen, mutta jos tilanne filmattiin ja näytettiin sitä en tiedä. Nobel-palkinnon saajalle ehkä oli tullut siitä paineita jälkeenpäin ? Olin pukeutunut lähinnä tanttamaisesti, Ruotsissa noudatin pukeutumisessani linjaa Down with the Jones. Jospa Palme teki tällaisia temppuja ystävälleen, joka sai siitä tarpeekseen ? Ja päätti, että nyt riittää. Tai sitten Willy Brandt keksi sen ihan itse. Ehkä olin liikkunut h:lla käyvien miesten seurassa. Niin se käy, tytöt !

Pom Pom: Mitäs me eurooppalaiset.

Kielitaitovaatimukset ovat uusiintuneet. Suomi, ruotsi, saksa, englanti, ranska, espanja, italia. Tanskasta, islannista ja norjasta selviämme mukavalla ruotsin tuntumalla. Lisäksi tulee tärkeä kieli: venäjä. Kun se on vastannut myönteisesti Euroopan kosintaan ja tulee jäseneksi. Niin se maailma muuttuu, Eskoseni.

Pom Pom: A Sticky Note.

Dear Andie! Other then that you do not buy the water bed. In the block everything is bouncing then and then where it hurts. Maybe. I've heard.

Pom Pom: Muistilappu.

Dear Andie ! Muista sitten, että et hanki vesisänkyä. Siinä palikka muljahtelee minne sattuu. Ehkä. Olen kuullut.

Pom Pom: Naapuriin muutto.

Alussa ruoho oli tietenkin täällä Ruotsissa vihreämpää. Mutta näin jälkeenpäin katsoen se on kyllä pahasti kellastunut ja virttynyt

Pom Pom: Fyysisestä rakkaudesta.

Kun miehet kertoo rakkaudesta - fyyisestä - se on realistista. Liian realistista, useimmiten. Haluan lukea vain naisten kertomuksia rakkaudesta. Ne ovat tuskin koskaan realistisia, vaan leijuvat aina jossain. Hugin & Munin - ajatus ja tahtoko siinä taistelee ? Mitä mieltä olet Sinä ?

onsdag 19 mars 2014

Pom Pom: The Feelings will expire !

Emotion intensity fades over time and eventually expires, disappear off. If and when our faces get older, it's a little of this. Eventually, we do not understand at all the deep, fiery, eternal feelings, which changed our lives completely, then all those years ago. When feelings get older, there will always be someone who says, and keep us stupid and I. Fortunately, black feelings does expire, but they require more time. Otherwise, the stream of constant sorrow-sinister swim as in the Kalevala?

Pom Pom: Tunteemme vanhenee !

Tunteet vanhenee, haalenee ja lopulta haipuu pois. Jos ja kun kasvomme vanhenevat, se on pientä tämän rinnalla. Lopulta emme käsitä ollenkaan syviä, hurjia, ikuisia tunteitamme, jotka muuttivat elämämme kokonaan, silloin vuosia sitten. Kun tunteemme vanhenee, aina löytyy joku, joka sanoo ja pitää meitä tyhminä tyttöinä. Onneksi myös mustat tunteet vanhenevat, mutta ne vaativat enemmäin aikaa. Muuten uisimme surun synkässä virrassa jatkuvasti - kuin Kalevalassa ?

tisdag 18 mars 2014

Pom Pom: To Change HRH Prince Andrew to Mr Sex.

Dear WillCat ! You have done Andie to the number five. Maybe time to do something a little - to do him Mr Sex. The humor is nothing to Think over. It´s djust for the laugh, You know.

måndag 17 mars 2014

Pom Pom: The Duster With The Man.

There are people that will make you love the whole world. I had the pleasure to encounter such a status of clown, Stockholm. He had a beautiful, long-stemmed and vividly coloured Duster in his hand. His investiture was just an ordinary, inconspicuous. He ran for a train waiting sitting phalanks whisking and passengers along the dust off their shoes ! And made us all laugh. I smiled the whole day and for many years, even after it reassures. Quiet my mind, I hope that the other places to come up with the start to mimic him.

Pom Pom: Pölyhuiskumies.

On ihmisiä, jotka saavat sinut rakastamaan koko maailmaa. Minulla oli ilo kohdata tällainen, Tukholman aseman clowni. Hänellä oli kaunis pitkävartinen ja kirkkaanvärinen pölyhuisku kädessään. Hänen asunsa oli aivan tavallinen, huomaamaton. Hän kulki junaa odottelevien istuskelevien matkustajien rivistöä pitkin - ja huiskutteli pölyt pois heidän kengistään ! Ja sai meidät kaikki nauramaan. Hymyilin koko päivän ja vielä vuosien jälkeenkin se keventää mieltäni. Hiljaa mielessäni toivon, että Helsinki keksisi ruveta matkimaan häntä.

Pom Pom: The humor is without the common sense ?

Feelings are not necessarily rational. For all we know it is very often the humor in anything other than reasonable, is that right? I sat of the Stockholm train station and waited for an outbound train. Next to me was an empty place. The bench from sat around a 30-year-old stylish young man. Live in strikingly beautiful woman who had sat down in the very picturesque: feminine, graceful, elegant, like a doll, shoes size 34, perhaps. She took her bag for the camera and a bag of caramel. He took the bag to the Red Teddy bear shaped candy and began to carefully photograph it. As a young man and I looked at each other and then burst simultaneously into laugh. Afterwards I tried to analyze the situation. At the time of the event, I was absolutely convinced that I laughed, because she was such a typical case. Then I realized that it was no typical young woman, not young, so behave. Why on earth would we then burst simultaneously into laugh? If only I would have laughed, I should not to thik about it. I miss the expert's report. Our laughter was frindly and good not mean, but why is it born? Humor is a strange thing, and what's more it thinks it grew queerer it changes.

Pom Pom: Huumori on järkeä vailla ?

Tunteet eivät välttämättä ole järkeviä. Kaikki tiedämme sen. Huumori on hyvin usein kaikkea muuta kuin järkevää, niinkö ? Istuin Tukholman rautatieasemalla ja odottelin lähtevää junaa. Vieressäni oli tyhjä paikka. Penkin päässä istui noin 30-vuotias tyylikäs nuori mies. Keskellemme istahti huomiotaherättävän kaunis nainen, joka oli kaikinpuolin viehättävä: naisellinen, siro, tyylikäs, kuin nukke, kengät kokoa 34, ehkä. Neitokainen otti laukustaan kameran ja karamellipussin. Hän otti pussista punaisen nallen muotoisen karamellin ja alkoi huolellisesti kuvata sitä. Nuori mies ja minä vilkaisimme toisiamme ja purskahdimme nauramaan. Jälkeenpäin yritin analysoida tilannetta. Tapahtumahetkellä Olin täysin vakuuttunut siitä, että nauroin siksi, koska neitokainen oli niin tyypillinen tapaus. Sitten tajusin, että eihän se ollut mitään tyypillistä nuoren naisen käytöstä, eivät nuoret niin käyttäydy. Miksi ihmeessä me purskahdimme nauramaan ? Jos vain minä olisin nauranut, en miettisi sitä. Kaipaan asiantuntijan selvitystä. Naurumme oli ystävällistä, mutta miksi se syntyi ? Huumori on kummallinen asia ja mitä enemmän sitä miettii sitä kummallisemmaksi se muuttuu.

söndag 16 mars 2014

Pom Pom: The horror of the effect of the downward spiral.

In about three weeks I went round all the immediate family of the suicidemakers I knew. Just went and had the whole time they were aware of where I was, as if someone would inform about it. Are not said nothing and stared for a moment, but hailed. Power was considerable. Was as if someone had a plunging me into a spiral of deeper and deeper. That I would do the same as the unhappy ones. Non-verbal murder, the perfect crime. All decent people would say that it was not really, only my imaginations, of course. This took place in Helsinki in 1984. Then I understood the change in Stockholm.

Pom Pom: Kauhuefekti syöksykierteessä.

Noin kolmen viikon ajan minua kiersivät kaikkien tietämieni itsemurhantekijöiden lähiomaiset. Kiersivät vain ja oli kuin he olisivat koko ajan tienneet missä olin, kuin joku tiedottaisi siitä. Eivät sanoneet mitään eivätkä tervehtineet vaan tuijottivat hetken. Teho oli melkoinen. Oli kuin joku olisi syöksemässä minua kierteeseen syvemmälle ja syvemmälle. Että tekisin saman kuin ne onnettomat olivat tehneet. Sanaton murha, täydellinen rikos. Kaikki järkevät kunnon ihmiset sanovat, että se ei ollut totta vaan kaikki oli kuvitteluani, tietenkin. Tämä tapahtui Helsingissä vuonna 1984. Sitten ymmärsin muuttaa Tukholmaan.

Pom Pom: New book - Pom Pom pakinoi VIII.

Comes in a couple of weeks. After waiting for the men to propouse, even though it´s not a men's book. In it, which is most interested in making Money with them, is listed on the ...So it it happens in real life. It is the ninth book in my causerie serie, between I am confusing invoices when I started the number zero. Andie is leaving me. And it happens every morning.

Pom Pom : Pom Pom pakinoi VIII.

Tulee parin viikon sisällä. Sen jälkeen odottelen miesten kosintoja, vaikka se ei ole miesten kirja. Se, joka on eniten kiinnostunut tekemään rahoja niillä, noteerataan...Niin se homma käy elävässä elämässä. Se on yhdeksäs kirja pakinasarjassani, välillä sekoan laskuissa kun aloitin numerosta nolla. Andie jättää minut. Ja se tapahtuu joka aamu.

Pom Pom: Hollywood, attention!

Why do young girls feel so badly? They lack the good old fashioned way, which influenced, no matter how many we had. When the gossip magazines are not exposed to the harsh truth of them. And we got to watch them for the buxom. Today's young female stars are made fully weird, they are not such as can be. The boys have influenced idols, athletes, and others. The whole world has changed more sovinistic in this way.

Pom Pom: Hollywood, huomio !

Miksi nuoret tytöt voivat niin huonosti ? Heiltä puuttuu idolit, sellaiset kunnon vanhanaikaiset, joita meillä oli vaikka kuinka monta. Kun juorulehdet eivät paljastaneet karua totuutta heistä. Ja me saimme katsoa heitä silmät säihkyen. Nykyajan nuorista naistähdistä tehdään täysin kukkuja, eivät he sellaisia voi olla. Pojilla on entisentyyppiset idolit, urheilijoita ja muita. Koko maailma on muuttunut sovinistisemmaksi tällä tavalla.

Pom Pom: The Genes.

Often, more than one generation of jumping genes. But what if it can be partially attributed to upbringing? That is not too heavy and the cause of the fight. When the sages tell us that the only part of the genes will be displayed.

Pom Pom: Geeneistä.

Geenit hyppivät usein yhden sukupolven yli. Mutta entä jos se johtuukin kasvatuksesta ? Joka on ollut liian rankkaa ja aiheuttaa torjuntaa. Kun viisaat kertovat, että vain osa geeneistä tulee näkyviin.

fredag 14 mars 2014

Pom Pom: Alastonkuvani !

Oli pimeä yö. Toistaiseksi tuntematon taiteilija maalasi kuvani - alasti. Tässä tulos:

Pom Pom: Me - naked.

It was the dark night. The unknown artist painted me - naked. Here:

Pom Pom: Neck Shot.

9 mg in the neck. You don't see the anger of the shooter's eyes, you can't hear the anger in her voice. You don't have time to worry about. Unknown to the wrath of the encounter is tough especially if not comprehend its worth. Not a neck shot is a consolation, but perhaps it is more gracious than any other system. At the end of the day. P.S. Her and not his is the idea of Bing translater.

Pom Pom: Niskalaukaus.

9 mg niskaan. Et näe vihaa ampujan silmissä, et kuule vihaa äänessä. Et ehdi pelätä. Tuntemattoman vihan kohtaaminen on rankkaa varsinkin jos ei käsitä sen syytä. Ei niskalaukaus lohduta, mutta ehkä se on armollisempaa kuin jokin muu systeemi. Loppujen lopuksi.

torsdag 13 mars 2014

Pom Pom: Johan Theorin.

Olen juuri tutustumassa Johan Theorin kirjaan Rörgast. Ei näkynyt olevan vielä suomennettujen listassa. Suosittelen. Niin vakavamielistä, että varmasti suomalaiset miehet ottaisivat omakseen.

Pom Pom: Copyleft ?

Eikö Googlen kuvahaussa pitäisi olla jako Copyleft ja Copyright ? Kuinka ihmeessä saa selville kuvan copyrightin jos haluaa sitä käyttää jossain julkaisussa ?

Pom Pom: Telepatiaa ?

Onko kyse telepatiasta kun yhtäkkiä ympäri maapallon keksitään samanaikaisesti jotain uusia ja tärkeitä asioita ? Ja joitakin epäillään aiheetta kopioinnista ?

Pom Pom: The Telepathy ?

Is it the telepathy when suddenly around the planet at the same time, inventing something new and important things? And some are suspected of wrongly copying?

Pom Pom: Telepatiaa ?

Onko kyse telepatiasta kun yhtäkkiä ympäri maapallon keksitään jotain uusia ja tärkeitä asioita ? Ja joitakin epäillään aiheetta kopioinnista ?

onsdag 12 mars 2014

Pom Pom: The Mankind ' S Genius Long Before.

Whether or not the wizardry, that it thinks will focus on something other than themselves and their own well - feeling ? Because the lights-very often-destructive to himself and eventually kill. Such As Marie Curie. Invented radioactivity, which is then destroyed her health. Or it is not. Yes, the 67-year old can be killed by some else. Moreover, she was not as radioactive as thought, reveals a new study. Today doctors are considerably lighter overall, take pictures of x-rays, although by how much. This statement is 100%, only the feel of the unscientific.

Pom Pom: Neroudesta.

Onko nerous sitä, että ajattelee, keskittyy johonkin muuhun kuin itseensä ja omaan hyvinvoitiinsa ? Koska nerot - hyvin usein - tuhoavat itsensä ja lopulta tappavat. Kuten Marie Curie. Keksi radioaktiivisuuden, joka sitten tuhosi hänen terveytensä. Tai sitten ei. Kyllä 67-vuotiaan voi tappaa jonkin muukin. Sitä paitsi hän ei ollutkaan niin radioaktiivinen kuin on luultu, paljastaa uusi tutkimus. Tänään lääkärit suhtautuvat huomattavasti kevyemmin röntgensäteiden vaarallisuuteen, ottavat kuvia vaikka kuinka paljon. Tämä väittämäni on 100 % epätieteellinen, vain tuntuma.

Pom Pom: So?

Shall we play the broken phone? HRH Prince Harry to HRH Prince Wilhelm: You'll Be in the King And I Won´t, So You Can Do What I Want. The original: "You'll Be in the King And I Won ´t, So I Can Do What I Like."

Pom Pom: Niinpä ?

Leikimmekö rikkinäistä puhelinta ? You´ll Be King And I Won´t, So You Can Do What I Want. Why not ? Alkuperäinen: You´ll Be King And I Won´t , So I Can Do What I Like.

Pom Pom: Jätkän simppelistä kyökkikirjasta.

Minun paras kalasoosini on edelleen oma soijamajoneesini. Soijakastiketta ja majoneesia on kaikilla kotona, mutta oletteko yhdistäneet ? Vähän sitruunamehua ja muitakin lisämausteita voi kokeilla. Vahingossa tein tämän kun en tiennyt että oikea soijamajoneesi "pitää" ostaa valmiina.

Pom Pom: Lääkärissä.

Isosetäni Kalle meni lääkäriin. Hän oli voinut hyvin, joten aikaa oli vierähtänyt siitä kun tuttu lääkäri oli hänet tavannut. Arvostettu kunnanlääkäri Einar Palme´n tunsi kaikki Ruoveden kunnan asukkaat. Hän huudahti Kallen nähdessään: Vieläkös sinä Kalle elät ! Tästä ei Kalle toipunut koskaan, vaan putisi sitä lopun ikänsä. Kalle - setä oli erikoisen tarkka terveydestään ja piti hyvää huolta itsestään, senkkakin oli 2 kun se meillä muilla huiteli monissa kymmenissä.

tisdag 11 mars 2014

Pom Pom: Nils Horner.

R.I.P. Nils Horner. The World is bad. The Beautiful Men are not for beeing killed.

Pom Pom: Kurinpalautusta.

Kuuma kysymys koulumaailmassa on luokkien koko. Äänekäs trendi on ollut niiden pienentämiseen jo yli kymmenen vuotta. Kun minä aloitin kouluni meitä saattoi olla 45 samalla luokalla. Siihen aikaan opettajan auktoriteetti oli selvä, vahva eikä sitä kyseenalaistettu. Minä rakastin isoa luokkaani. Olin ujo ja yhtäkkiä sainkin paljon kavereita ! Se oli ihanaa. En ymmärrä ollenkaan tätä trendiä. Ehkä olisi syytä fokusoitua kurinpalautukseen.

Pom Pom: The rich man !

I want to meet a rich man - to make him even richer! I'm something of a tough life in school - perhaps - learned. Or the rich woman !

Pom Pom: Rikas mies !

Haluan tavata rikkaan miehen - tehdäkseni hänet vielä rikkaammaksi ! Olen jotain oppinut elämän kovassa koulussa - ehkä. Tai rikkaan naisen !

Pom Pom: Jealous ?

Some can do it with everyone - once.

Pom Pom: Fat !

The fat ones cannot do it - or can they ? Not with each others. But with others - YEEES ! Do You want to buy my new card ? Curious ?

måndag 10 mars 2014

Pom Pom: The Finnish language is easy.

I had a young man, as a colleague of native in Schwedish. He once said: The Finnish language is pretty easy. I almost understand it. He had been on a weekend on the Åland Islands.

Pom Pom: Det finska språket är lätt.

Jag hade en ung man som en kollega. Han var ursvensk. Han sa en gång: Det finska språket är ganska lätt. Jag förstod nästan allt. Han hade varit på en helg på Åland.

Pom Pom: Suomenkieli on helppoa.

Minulla oli nuori umpiruotsalainen mies työkaverini. Kerran hän sanoi: suomenkielihän on ihan helppoa. Minä melkein ymmärsin sitä. Hän oli ollut viikonlopun Ahvenanmaalla.

söndag 9 mars 2014

Pom Pom: Lille Stefan.

50 är 29.11.2005 Stefan är så bra: Hurra - a - Hurra - a ! Meny of History Meny of Oh - No *** Aperitivs: Go Back Go Home At Your Own Risk Cul - De - Sac The Last Vine What Can We Do *** Scandinavishen Gerättin: Omelett Oho Hummer Humbug Tårta Tampurin Schwedish Bans Omeletti: In God We Trust *** Chicken Sorry Kebab Katastrofal Arabische Kuchen: Chicken Sand File Fy Fan File Förlåt Pirog: Bless You Pate´, Please Call Doktorn Parfe´ Ambulance Soup Oh - No (Housesoup) Duck Disaster Salmonella Gulash Go Home *** Så har det varit, kanske, men DU HAR KLARAT DIG, STEFAN, egentligen ganska bra, 50 år ! så kommer DU att klara dig 50 år TILL (med bättre Meny !) LYCKA ! Till den yngsta 50 - åringen nånsin ! önskar Eeva-Maija

Pom Pom: The Sex Manual ?

Putting the sex so that it does not change a weapon.

Pom Pom : Seksiohje ?

Hoida seksi niin, että se ei muutu aseeksi.

Pom Pom: Making money.

The first one my husband had completed a degree in the economy in the School of Economics and business administration. But the only money-making which he came up with was to get me all my money. And they have not been very much.

Pom Pom: Rahanteosta.

Ensimmäinen mieheni oli kauppakorkean käynyt ekonoomi. Mutta ainoa rahanteko minkä hän keksi oli saada minun rahani. Eikä niitä ollut kovin paljon.

Pom Pom: The diving man.

What else are the sovinists doing in the 8.mars than diving ?

lördag 8 mars 2014

Pom Pom: The Better!

You can't get better if you don't get constructive criticism. Also applies to the whole of society.

Pom Pom: Paremmaksi !

Et voi tulla paremmaksi jos et saa rakentavaa kritiikkiä. Koskee myös koko yhteiskuntaa.

fredag 7 mars 2014

Pom Pom: Love in the air. The Spring is coming.

Dear Andie I have one million words or maybe two and they are not enough to tell how much I love You.

Pom Pom: Rakkautta ilmassa. Kevät tulee.

Rakas Andie Minulla on miljoona sanaa tai kaksi eivätkä ne riitä kertomaan kuinka paljon rakastan Sinua.

Pom Pom: Kunkku tulossa kylään...

Oletteko kuulleet suomalaisukosta Ruotsissa, joka sai akkansa siivoamaan innolla kun uskotteli kunkun tulevan kylään? Kun tämä ei muuten nähnyt villakoiria. Puhtaalta tuoksuvassa tuvassa unohtui huijaaminen kerta toisensa jälkeen...

torsdag 6 mars 2014

Pom Pom: Do it In My Way !

I do not know whether the wolves in the UK hate-love like the Nordic countries, but the Wolf pairs does so only to be accepted. The system is strong, and it forces in certain circumstances, to find new solutions to some of the usually situations in life. For example, when HRH the Prince is in the process of acquiring a spouse. In practice, the football closer to getting to know you is impossible. Despite how attempts to so badly and was wrong. For one, or possibly both, that becomes quite horrid cannot in any way be quoted. Modern women are demanding and experienced, often. That is why I have successed that this person would agree to ad pictures. As Rudolp Nureyev. Such images will succeed for sure-with a little practice and training: And such: And here's a picture of that... So maybe the the end result would be gorgeous as in: The proposal has been thrown up in the air, is the Club's blow missing out on!

Pom Pom: Don't focus on the fact that you feel very well!

The wife's prayer. Or maybe more the husband´s prayer. I'm wearing a badly because I will focus on the comfort and the stylish clothes I choose leasant instead. I am obese, because I concentrate on a temporary, for their own well-being. Lord, help me to change and focus on something else, even my family's well-being. (My Dear Andie´s teachings.) Therefore: don't focus on the fact that you feel very well!

Pom Pom: Vaimon rukous.

Pukeudun huonosti, koska keskityn mukavuuteen ja valitsen mielyttäviä vaatteita tyylikkäiden sijasta. Olen lihava, koska keskityn tilapäiseen, omaan hyvänolontunteeseen. Herra auta minua muuttumaan ja keskittymään johonkin muuhun, vaikkapa perheeni hyvinvointiin. (My Dear Andien opetuksia.) Siis: Älä keskity siihen, että voit hyvin !

onsdag 5 mars 2014

Pom Pom: Näin !

En tiedä saavatko sudet Britanniassa viha-rakkautta niinkuin Pohjoismaissa, mutta susipareja ei niin vain hyväksytä. Systeemi on ankara ja se pakottaa tietyissä tilanteissa löytämään uusia ratkaisuja joihinkin tuikitavallisiin elämäntilanteisiin. Esimerkiksi kun HKK Prinssi on hankkimassa puolisoa. Käytännössä kaikennäköinen lähempi tutustuminen on mahdotonta. Vaikka miten yrittää niin huonosti ja hullusti käy. Jommastakummasta tai mahdollisesti molemmista tulee aivan hirveitä, joita ei missään tapauksessa voida noteerata. Nykyajan naiset ovat vaativia ja kokeneita, usein. Siksi olen ehdotellut, että ko. henkilö suostuisi mainoskuviin. Kuten aikoinaan Rudolp Nurejev. Tällaiset kuvat onnistuisivat varmasti - pienellä harjoittelulla ja treenauksella: Ja tällaiset: Kuin myös: Ja tässä kuva, joka... Niin ehkä lopputulos olisi upea kuin tässä: Ehdotus on heitetty ilmaan, on nuijankopautusta vaille !

Pom Pom: Ihanneyhteiskunta.

Ihanneyhteiskunta on yksinkertainen. Olisi mahdollista satelliittien avulla hankkia kaikille vapaa internet. Julkiset kulkuvälineet olisi järjestettävä kaikille ilmaiseksi. Rahastaminen on vaivalloista ja systeemin pyörittäminen maksaa melkein yhtä paljon kuin kerätyt kolikot. Turhaa työtä pitäisi yrittää välttää ja vähentää. Viihtyvyyttä olisi mahdollisuus lisätä melkoisesti tällä tavalla. Eiks niin ?

Pom Pom: Lapsenlapsi pistää paremmaksi.

12-vuotias lapsenlapseni vastaa kun häneltä kysytään ohjetta maahanmuuttajille : ei kannata vittuilla ! Ja kun häneltä kysytään mikä on vakavin ongelma maailmassa : vanhemmat !

Pom Pom: Marian päivä 28.2.2014.

Minulle historia on suonut unohduksen. Ensimmäisen kerran ohitan 28.2. Marian päivän ajattelematta tai muistamatta Olof Palmea ! Hän oli niin suuri idoli puhujana ja rohkeana poliitikkona meille nuorille, kaikille silloin. Kritiikki puuttui täysin, se tuli vasta myöhemmin. Nyt muistamme kaikki missä olimme kun kuulimme laukaukset, siis infon niistä.

Pom Pom: My granddaughter says.

My 12-year-old granddaughter replied when asked what help could give to the immigrants: Do not mess with us ! And the biggest problem in the World is - the parents !