söndag 15 mars 2015

Pom Pom: Ruotsin Euroviisut 2015.

Måns Zetterlöw voitti hienolla kappaleella.

Syntyi riski, että Ruotsi voi sillä jälleen jopa voittaa kisan.

Heroes on kuin itse Basic Euroviisu, iskee ytimeen.

Kerrankin voi huoletta sanoa, että paras kappale voitti.

Toiseksi tuli kaunotar Mariette kauniilla laululla, mutta hänen esityksensä toi niin vääjäämättömästi mieleen dramaattisuudellaan Loreenin, että se loi torjuntaa voittopisteisiin.

Ja kolmas oli ukkovaroitus - kappale Hasselta. Kappale on viihtyisä, mutta luo tunnelman jostain monen vuosikymmenen takaa. Peräkylän ukkojen ja akkojen aktivoitumista saa vieläkin pelätä näissä pääosin nuorten mittelöissä. Mutta ei sentään. Radion toimittajat sitä ovat soitattaneet ahkerasti etukäteen. Hyvän tuulen siitä saa.

Juontaja Sannan puku oli mahtava tylliunelma. Hame kuin ennätys, mutta tanttimaisen yläosan olisin vaihtanut dekolleteeta kannattaviin nyöreihin. Olisi saatu paikalliselle miesväelle sopivasti jännitystä siitä pysyykö ylhäällä vai ei, mutta ehkä ensi kerralla.

Måns oli jännittänyt kovasti voittoaan, esiintyi charmikkaana kello viiden parransängessään, joka sopi hänelle. Ei mitään valittamista.

Ei hätää: Heroes voitti. Olemme sankareita epävirallisesti ainakin toukokuuhun asti, senjälkeen toivon mukaan virallisesti.

Onnea Måns !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar